Onze winkel

4 verdiepingen bruidswinkel plezier
Bruid voor zwembad met boeket
Bruid voor zwembad met boeket
Bruid voor zwembad met boeket

Wat maakt ons bijzonder?

Een enthousiast team met passie en ambitie, maar vooral … heel veel liefde voor het vak!

Al 25 jaar en vooral met heel veel plezier kleedt het team van The One Bridal, bruiden uit Leeuwarden, Friesland, maar ook ver daarbuiten. Onze zeer ruime keus en talloze mix & match mogelijkheden op bruidsmode gebied, hebben al vele bruiden versteld doen staan. Als ervaren bruidsspecialisten doen wij er alles aan om onze bruiden te kleden in die ene, zo unieke DROOMJAPON, die iedereen doet verbazen en mede jullie dag bijzonder en onvergetelijk maakt.

Sinds een aantal jaar hebben wij onze winkel uitgebreid met een compleet ingerichte herenafdeling; Suits Me Menswear. Een verdieping volledig ingericht met kostuums, overhemden, schoenen en overige accessoires in een verscheidenheid aan kleuren voor de moderne bruidegom en zijn gasten. Jouw TROUWPAK volledig afgestemd op jouw wensen en passend bij jouw bruid. Tevens bieden wij een variatie aan smokings voor bijzondere gelegenheden, zelfs verhuur.

Bruidsjonkers en bruidsmeisjes

Onze kindercollectie kenmerkt zich niet alleen, door de ruime keus bruidsrompers, baby jurkjes, bruidsmeisjes jurkjes, pantalons, colberts voor bruidsjonkers met alle bijpassende accessoires zoals babyschoenen, sokken, overhemden, vestjes, strikjes, stropdassen en bretels. Maar ook de zeer aantrekkelijke prijs. Want wij bieden al een assortiment bruidskinderkleding vanaf € 19,- t/m €149,-. Het geheel is verkrijgbaar in de maten 56 t/m 176.
Bruidspaar op schommel
Bruid voor zwembad met boeket

Een onvergetelijke passessie

Trots zijn wij op onze bruidsparen en samen met jullie maken wij er ook graag een feest van, van de eerste passessie tot het ophaalmoment.

Wij vinden het zeer bijzonder om een steentje te mogen bijdragen, aan jullie zo bijzondere en onvergetelijke trouwdag. Hopen dat jullie dan ook aan ons terug denken en aan alle gezellige en leuke passessies die wij samen met jullie mogen beleven.

Graag maken wij jullie speurtocht naar die perfecte trouwoutfit, tot een onvergetelijke gebeurtenis!

Graag tot ziens!
Froukje, Klaas, Iwona & Jelly