Jouw verwenmoment

Een feest van A tot Z

Bruid voor zwembad met boeket

Bijzondere paservaring

Om je paservaring zo speciaal mogelijk te maken biedt The One Bridal, een uniek arrangement aan; het BruidsVerwenArrangement!

In samenwerking met onze partners leggen wij jou volledig in de watten en geniet jij van deze bijzondere passessie.

Proeven, ervaren en genieten

In een sfeervolle ambiance gaan wij samen op zoek naar jouw perfecte droomjapon. Onder het genot van een kopje koffie/thee proef je overheerlijke taarten en cupcakes. Onze kapster creëert in overleg met jou een geweldig proef bruidskapsel en de visagiste zorgt voor prachtige bruidsmake-up. Dit alles wordt vastgelegd op een professionele film, zodat je thuis, van alle indrukken, kunt nagenieten. Maar ook lekkere hapjes en drankjes zullen niet ontbreken. En niet te vergeten; bij aankoop van een bruidsjapon ontvang je een geweldig kado.

Het Bruids Verwen Arrangement kan geboekt worden naar beschikbaarheid van onze partners en op de daarvoor geplande avonden.

Profiteer van dit geweldige arrangement voor maar € 149,- * en reserveer! Dit kan via het contactformulier op onze site. Ook leuk om kado te geven!
Een must voor elke bruid to be!

* Prijs gebasseerd op maximaal 4 personen, meerdere personen in overleg en tegen meerprijs van € 10,- p.p. mogelijk. Bij aankoop van de bruidsjapon, wordt 50% van het BVA bedrag in mindering gebracht op het aankoopbedrag.

Fotocredits: @MaaikesTaart

Bruidspaar op schommel

Reserveer dit arrangement!

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.