Trouwpakken

Voor mannen met stijl
Trouwpak blauw met details en strik in ruiten motief

Perfecte “Look & Feel”

Wil jij als bruidegom ook een bijzondere beleving bij het uitzoeken van jouw bijzondere trouwpak? Een trouwpak wat er niet alleen geweldig uitziet, maar met een perfecte pasvorm, waar jij je helemaal in thuis voelt. Kortom een trouwpak wat echt bij jou past!

In een ongedwongen sfeer, bieden wij de meest actuele en uitgebreide collectie trouwpakken van internationale topmerken. Onder begeleiding voorzien wij je van deskundig advies. Met oog voor detail, kijken wij graag naar jouw persoonlijkheid, jouw postuur, jouw wensen en stellen wij jouw unieke trouwpak samen.

Diverse stijlen, pasvormen, patronen van merken zoals Immediate, Roberto Vicentti en Wilvorst zijn ruim vertegenwoordigd in diverse kleuren.

Een aantal van onze trouwkostuums hebben wij voor je op een rijtje gezet. Wil je de gehele collectie bekijken, nodigen wij je uit in onze winkel.

Bruid en bruidegom

Als bruidspaar willen jullie graag dat jullie perfect bij elkaar passen. Daar zorgen wij voor.

Heeft je partner een trouwjurk uitgezocht op onze bruidsafdeling, dan zorgen wij dat jullie plaatje op alle vlakken volledig matched. Mocht je bruid elders voorzien zijn, neem dan een stukje stof en foto mee, zodat wij alle details tot in de puntjes op elkaar af kunnen stemmen.

Trouwpak blauw met details en strik in ruiten motief