Accessoires

Gestyled tot in detail
Trouwpak blauw met details en strik in ruiten motief

Uitgesproken design

Onze collectie schoenen zijn van de merken Paulo Bellini en Mr. Fiarucci by Elsa vallen op door hun uitgesproken design. De schoenen zijn vervaardigd door vakmensen en gemaakt van de beste kwaliteit leer. Dat de schoenen ook nog prima zitten, is dan ook geen verrassing. Daarnaast is er bij elke schoen een bijpassende riem van hetzelfde leer verkrijgbaar is.

Kreukvrij en “easy iron”

De basis van elk trouwpak begint met een perfect zittend overhemd, dat geheel is afgestemd op de trouw outfit van jouw partner. Verschillende pasvormen, zoals slimfit, bodyfit en regular fit zijn uitgevoerd in natuurlijke materialen en zorgen eventueel in combinatie met lycra voor een comfortabele pasvorm. Door de easy care of non-iron kwaliteit kreuken onze overhemden nauwelijks tijdens het dragen. Zo kunnen jullie genieten van een onbezorgde trouwdag.
Bruidspaar op schommel
Trouwpak blauw met details en strik in ruiten motief

Wooden tie, net even anders

Boho en vintage is de term die momenteel vaak voorbij komt. Om een invulling te geven aan dit thema, maken wij gebruik van net even andere accessoires. Zo zijn de eigentijdse bretels in print of effen in combinatie met bijpassende vlinderstrik een echte “eyecatcher”. Maar wat dacht je van wooden tie, dat is ook een prachtige accessoire op zich. Ga je liever voor een plastron of een stropdas? Ook dit behoort tot onze vele mogelijkheden. En als het nodig is, zorgen wij voor een spoedcursus stropdas knopen.

“Overige accessoires”

Een klein detail als een manchetknoop kan jouw trouwpak compleet maken. Something borrowed of toch liever something new? Maar vergeet de onderkleding. Huidkleurige onderkleding zorgt niet alleen voor de finishing touch, maar zorgt ook voor een prettig verloop van een wellicht hele warme dag. Hoe? Wij vertellen jou er alles over, tijdens de afspraak in onze winkel.
Bruidspaar op schommel