Trouwjurken

Hip, bijzonder en spectaculair
Bruid voor zwembad met boeket

Say yes to the dress

uw trouwjurk is “een emotie”. Samen gaan wij op zoek naar die ene, mooie droomjurk, welke jouw entourage, maar ook alle gasten op jullie trouwdag doet verrassen. Wij laten jou graag stralen en doen jouw bruidegom versteld staan. 

Zo creëren wij samen met jullie dat ene zo bijzondere en intieme moment, waar jullie nog vaak aan terug zullen denken. 

Met onze collectie onderscheiden wij ons graag van onze collega bruidszaken. Bieden een ruim assortiment trouwjurken van leuke, vernieuwende, maar vooral gerenommeerde leveranciers, in alle stijlen. Of je nu op zoek bent naar hip, romantisch, bijzonder, bohemian, urban, klassiek, elegant of spectaculair. 

Op onze bruidsafdeling  vindt je trouwjurken vanaf €1000,- t/m €2500,-. En voor een kleiner budget kun je terecht in onze outlet .

 Om je een kleine indruk te geven van onze stijlen in trouwjurken, hebben wij een aantal foto’s op een rijtje gezet. Voor de volledige bruidsmode collectie, nodigen wij je, geheel vrijblijvend, uit in onze winkel. 

Mix & Match

Heb je andere wensen, een eigen ontwerp of voorkeur voor een bijzondere combi van rok en bovenlijfje?

Informeer naar onze mogelijkheden of laat je dan eens verrassen door onze mix & match mogelijkheden. Deze bieden je de gelegenheid om uit meerdere japonnen jouw droom bruidsjurk te creëren, alvorens deze te bestellen.

Nieuwsgierig? Maak nu een geheel vrijblijvende afspraak en je zult versteld staan van alle mogelijkheden en verrassende combinaties.

Bruidspaar op schommel
Bruid voor zwembad met boeket

De perfecte match

Jou bruidegom perfect passend bij jouw bruidscreatie.

Omdat wij bruidskleding aanbieden voor zowel bruid, als bruidegom, ben je altijd gegarandeerd van de juiste combinatie.

Op onze herenafdeling “Suits Me Menswear” kleden wij onze bruidegom en zorgen wij dat jullie kleding tot in detail perfect op elkaar aansluit.