Accessoires

Maken jouw beeld compleet
Bruid voor zwembad met boeket

Comfort is een “must”

Kun jij ook zo moeilijk keuzes maken? Een korte bruidsjurk aan de voorkant, biedt ruimte voor een tiptoe of een zeer sprekende schoen.  Ga je voor een hoge hak of wellicht een “flat heel”. Of ben jij toch meer een type en ga je voor een feestelijke bruidsgymp? Ik alle gevallen; ga wel voor comfort, want je wil niet dat jouw zere voeten de herinnering zijn aan jullie onvergetelijke dag!

Elsa Coloured Shoes biedt een wereld aan mogelijkheden in trouwschoenen. Het is voor ons onmogelijk om alle modellen en maten op voorraad te hebben, maar stel online je collectie samen, welke wij voor je bestellen en welke je geheel vrijblijvend in onze winkel mag komen passen.

Haaraccessoires

Een sluier of een diadeem is vaak de droom van ieder klein meisje, maar past deze ook bij jouw trouwjurk? Tijdens jouw onvergetelijke speurtocht, gaan wij samen op zoek naar de juiste haaraccessoires passend bij jouw trouwjurk. Je hebt de keuze uit diverse sluiers, diademen, haarkammen, haarclips & haar pins. Vele mogelijkheden afhankelijk van de stijl van jouw bruidsjurk.
Bruidspaar op schommel

“Diamonds are a girls best friend”

Een klein detail als een oorknopje, collier of armband, uiteraard passend bij jouw outfit, maken jouw trouwjurk compleet. Geef je de voorkeur aan een parel of wellicht een strass steentje. Bekijk alle mogelijkheden van onze internationale leveranciers. Tevens zijn wij dealer van het mooie merk; Dequino Jewelry, volledig Nederlands design.
Bruidspaar op schommel
Bruid voor zwembad met boeket

Bruidslingerie maakt het verschil

Als je eindelijk je droomjurk hebt gevonden, wil je dat je boezem er ook op haar best uitziet. De juiste lingerie is een essentieel onderdeel onder jouw trouwjurk. Deze bepaalt namelijk de complete pasvorm en zorgt voor een optimaal comfort. Kies je voor een “low back” dan bieden cups de juiste oplossing . Heb je een hoger sluitende rug, ga je dan liever toch voor een torselet? Wij adviseren je graag over de beste mogelijkheden bij jouw droomjapon. Zo weet je zeker dat alles goed zit. Goed zittende bruidslingerie maakt namelijk écht het verschil.