Onze service

Tot in het laatste detail
Bruid voor zwembad met boeket

Paraplu verhuur

Laat jullie onvergetelijke dag niet in het water vallen!

Wij bieden jullie de mogelijkheid om paraplu’s te huren voor jullie trouwdag. Op deze wijze blijven jullie gasten droog en voorkom je foto’s met allemaal bonte paraplu’s.

Deze storm paraplu’s zijn enorm stevig en groot, geschikt voor 2-3 personen.

Set 12 stuks €35,-

Dress service

The One Bridal komt bij jou thuis!

Het is mogelijk om op jullie trouwdag, gebruik te maken van onze aankleedservice.
Dit kan, nadat je volledig gekapt en gestyled bent, bij ons in de winkel of op een door jou gekozen locatie.

Zo zorgen wij ervoor dat jij er stralend en tiptop uitziet en helemaal klaar om opgehaald te worden door jouw bruidegom.

Bruidspaar op schommel
Bruid voor zwembad met boeket

Bruidsmode reiniging en reparatie

100% betrouwbare reinigings GARANTIE!

Als bruidsmodespecialist weten wij als geen ander hoe bijzonder je trouwjurk/trouwpak voor je is. De kostbare stoffen en bewerkelijke applicaties vragen om deskundigheid en een speciale behandelmethode, om je jouw bruidsjapon/kostuum er wéér stralend uit te laten zien.

Daarom werken wij samen met reinigingspecialisten en bieden wij, alle bruidsparen (ook al heb je jouw outfit niet bij ons gekocht) een service om je bruidsjapon/trouwpak, door een professionele reinigingsspecialist, te laten reinigen.

De gedachte dat jouw prachtige trouwjapon/trouwpak, met dé garantie op een stralend en schadevrij resultaat, in vertrouwde handen is, draagt bij aan de mooie herinnering, aan deze zo bijzondere en speciale trouwdag.

Mocht je japon nu tijdens jullie trouwdag beschadigd zijn en dit zou je graag, indien mogelijk, willen laten herstellen? Neem dan gerust contact op, om de mogelijkheden te bespreken!
Woon je niet in de buurt of geen gelegenheid om langs te komen. Wij bieden je de mogelijkheid om je japon thuis of op een ander gewenst adres af te halen/te bezorgen.

Dus ook voor een “BRANDSCHOON” en “ONBESCHADIGD” resultaat, ga je naar The One Bridal!

Bezorgen

The One Bridal bieden een bezorgservice. Geef je de voorkeur, om je japon/trouwkostuum op jullie trouwdag, te laten bezorgen op een locatie naar keuze, dan is dit in overleg, mogelijk.

Wij zorgen ervoor dat je japon/trouwkostuum gestreken en klaar is om gedragen te worden en afgeleverd wordt op het gewenste tijdstip. Dit is eventueel ook mogelijk, in combinatie met onze dress service.

Bruidspaar op schommel