Bruidsmode

4 verdiepingen bruidswinkel plezier!

Ga je trouwen en ben je op zoek naar jouw droomjurk of trouwpak voor de dag van je leven? Kom dan gauw een keer langs bij The One Bridal in Leeuwarden. Ons enthousiaste team helpt jou graag bij de zoektocht naar de trouwjurk/trouwpak van je dromen. Onze bruidsmodezaak beschikt over talloze mix & match mogelijkheden op bruidsmode gebied. Voor alle bruidsmode in Friesland en omgeving ben je bij The One Bridal aan het juiste adres. Voor zowel hem als haar!

Maak vrijblijvend een pasafspraak!

Bruidsmode

Service op maat voor iedere bruid

Bij The One Bridal & Suits Me menswear in Leeuwarden bieden wij service op maat voor iedere bruid. Zo kunnen wij de trouwjurk volledig aanpassen aan jouw wensen zodat je kan stralen op jouw bruiloft. Tijdens het passen kun je jouw wensen aangeven. Op basis van jouw wensen, passen we de trouwjurk aan. De opties zijn oneindig! Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij je goed voelt in jouw jurk. Ben je op zoek naar een bruidsmodewinkel in Leeuwarden met oneindig veel mogelijkheden voor jouw droomjurk? Kom dan zeker een keer langs bij The One Bridal & Suits Me menswear in Leeuwarden, Friesland.

Trouwpakken voor de bruidegom!

Op zoek naar een trouwpak? Ook de bruidegom is welkom bij ons! Wij hebben een selectie van de meest actuele collecties van de merken Roberto Vicentti, Immediate, Tziacco, en Wilvorst. Zit jouw trouwpak er niet tussen? Het is bij ons ook mogelijk om zelf je unieke trouwpak samen te stellen! Dit is al mogelijk vanaf €349,-.

Draag je in het dagelijks leven geen pak en heb je geen ervaring met het knopen van een stropdas? Het is bij ons zelfs mogelijk om een spoedcursus stropdas knopen te volgen!

Exclusieve paservaring in onze bruidsmodezaak

Het is natuurlijk niet zomaar iets, je gaat trouwen! Natuurlijk heb je er al naar uitgekeken om dan eindelijk op zoek te gaan naar een bruidsjurk. Om deze paservaring zo speciaal mogelijk te maken biedt The One Bridal in Leeuwarden een exclusief arrangement aan: het bruidsverwenarrangement! Samen met onze partners word jij deze dag volledig in de watten gelegd tijdens de zoektocht naar jouw droomjurk. Zo zal er een kapster en een visagiste aanwezig zijn om het plaatje compleet te maken tijdens jouw passessie. De hele dag wordt op film opgenomen zodat je er thuis nog eens van kunt nagenieten. Ben je benieuwd naar dit exclusieve arrangement? Lees dan hier alle details!

Graag een afspraak maken?

Wil je graag een afspraak maken om er zeker van te zijn dat wij beschikbaar zijn om passend advies te geven en om voorbeelden te bekijken van de mogelijkheden? Vul dan hier ons contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een datum te plannen! Natuurlijk zijn wij ook telefonisch bereikbaar om al jouw vragen te beantwoorden of om een afspraak in te plannen! The One Bridal in Leeuwarden is bereikbaar op: 058-2127518. We helpen je graag aan jouw droomjurk om je te laten stralen op jouw bruiloft!

Maak vrijblijvend een pasafspraak!