Bruidsmode Lemmer

Je gaat trouwen! Een meisjesdroom die werkelijkheid wordt. Op zoek naar de juiste bruidsmode voor jullie grote dag? Dan ben je bij The One Bridal in de omgeving van Lemmer aan het juiste adres. Jullie dag tot een onvergetelijke gebeurtenis maken; dat is ons doel. Dit doen wij met veel passie en ambitie.

Maak vrijblijvend een pasafspraak!

Bruidsmode Lemmer

Wat maakt bruidsmodezaak Queeny’s bijzonder?

Het team van The One Bridal probeert herinneringen te creëren. Wij bieden een ruime selectie van trouwjurken en trouwpakken in verschillende stijlen en prijsklassen. Kwaliteit bieden is ons belangrijkste uitgangspunt. Onze collectie bruidsmode nabij Lemmer bestaat uitsluitend uit gerenommeerde merken. Je eigen droomjurk laten samenstellen? Onze ervaren coupeuses stellen samen met jou een prachtige japon samen. Ook voor bruidslingerie en bruidsschoenen kun je bij ons in de omgeving van Lemmer terecht.

CBW-erkend

Onze bruidsmodezaak in de omgeving van Lemmer is CBW-erkend. Dit betekent dat je extra garantie krijgt en veilig (aan)betaald. Je kunt zonder risico aanbetalen. Mocht je onverhoopt een klacht hebben, dan is er een onafhankelijke geschillencommissie Bruidsmode. De CBW-erkenning is een keurmerk voor betrouwbare bruidsmodewinkels. Je kan er dus vanuit gaan dat je geholpen wordt door deskundigen. Je bent met dit keurmerk als consument extra goed beschermd bij je aankoop.

Say yes to the dress (schitterende trouwjurken!)

Met onze ruime collectie vind je nabij Lemmer en omstreken zeker je droomjurk. Wij bieden verschillende gerenommeerde merken. Hierbij kun je denken aan merken als Ladybird, Pronovias, White One, Enzoani, Sweetheart, Cosmobella, Jarice, Eglantine en Demetrios. Ben je op zoek naar een ander merk of heb je andere wensen? Informeer naar wat wij als bruidsmodezaak nabij Lemmer meer kunnen bieden. Ook goed te bereiken vanuit Akkrum, Ameland, Assen, Dokkum, Drachten, Franeker, Friesland, Gorredijk, Groningen, Harlingen, Heerenveen, Leeuwarden, Joure, Sneek, Steenwijk en Wolvega. Om de volledige collectie te bewonderen nodigen wij je uit in onze winkel. Wacht niet te lang! Acht maanden tot een jaar voor de bruiloft op zoek gaan naar een trouwjurk, is echt niet overdreven.

Bruidsmode nabij Lemmer kopen?

Alle mogelijkheden zijn moeilijk op de website te beschrijven. Begin met je speurtocht en kom langs in onze winkel. Wil je verzekerd zijn van goed advies? Dan raden wij een bezoek op afspraak aan. Maak een afspraak en ontdek wat wij nabij Lemmer aan bruidsmode te bieden hebben!

Maak vrijblijvend een pasafspraak!