Bruidsmode Joure

Al 20 jaar kleedt onze bruidsmodezaak bruiden in de omgeving van Joure. Het doel van ons enthousiaste team is om jou te laten stralen. Je trouwdag is namelijk een van de mooiste herinneringen uit je leven. Een van de leukste onderdelen als voorbereiding op je trouwdag? Het uitzoeken van een trouwjurk natuurlijk! The One Bridal nabij Joure wil jou helpen om die ene droomjurk te vinden. Het team van The One Bridal maakt jullie speurtocht, tot een onvergetelijke gebeurtenis!
 
Maak vrijblijvend een pasafspraak!
 
Bruidsmode Joure
 

Trouwjurken

The One Bridal nabij Joure bezit de mooiste collectie trouwjurken. Wij vertegenwoordigen zowel nationale als internationale merken. Daarnaast maakt onze bruidsmodestudio alleen gebruik van gerenommeerde leveranciers. In overleg kunnen onze coupeuses een eigen ontwerp maken. Zo kun je je eigen droomjurk samenstellen. Met de bruidsmode van The One Bridal ben jij het middelpunt op jullie dag. Alle ogen zullen op jou gericht zijn. Onze bruidsmodezaak, nabij Joure, adviseert je met veel plezier.

Trouwpakken

Ook mannen kunnen bij ons terecht voor trouwpakken. Sinds 3 jaar is onze winkel uitgebreid met een herenafdeling; Suits Me Menswear. Een verdieping volledig ingericht met de mooiste trouwpakken. Je bruid zal versteld staan van jouw voorkomen. Onze collectie trouwpakken bestaat uit de meest actuele merken. Denk hierbij aan merken als Wilvorst, Tziacco, Robert Vincetti en Immediate. In overleg kunnen wij zelf jouw unieke trouwpakken samen stellen. Ook schoenen en accessoires zijn bij ons te verkrijgen.
 

Maak een afspraak

Je bent van harte welkom in onze bruidsmodezaak nabij Joure. De mogelijkheden zijn eindeloos. Dit maakt de mogelijkheden moeilijk beschrijfbaar. Maak snel een afspraak en kom langs. Je zult versteld staan van ons aanbod aan bruidsjurken en trouwpakken. Door onze CBW-erkenning ben je verzekerd van je aankoop. Je betaalt veilig en de erkenning geeft een stuk extra zekerheid. Wij zien elke bruid en bruidegom als ons visitekaartje. Jullie een perfect passende bruidsjurk of trouwpak afleveren, dat is ons doel.
 

Op zoek naar bruidsmode nabij Joure?

Ben je op zoek naar bruidsmode in de buurt van Joure? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn ook goed te bereiken vanuit o.a. Akkrum, Ameland, Assen, Dokkum, Drachten, Franeker, Friesland, Gorredijk, Groningen, Harlingen, Heerenveen, Leeuwarden, Lemmer, Sneek, Steenwijk en Wolvega. Wij doen er alles aan om jullie te laten stralen. Jullie trouwdag moet namelijk onvergetelijk worden. Wil je verzekerd zijn van goed advies? Maak dan een afspraak en kom langs. Samen bespreken we alle mogelijkheden. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan telefonisch contact met ons op via: 058 – 2127518. The One Bridal: voor de mooiste bruidsmode nabij Joure.
 
Maak vrijblijvend een pasafspraak!