Bruidsmode Harlingen

Op zoek naar bruidsmode in de omgeving van Harlingen, Friesland? Dan is het zeker de moeite waard om eens langs te komen bij The One Bridal in Leeuwarden – Friesland. Leeuwarden is een kleine 25 minuten rijden vanaf Harlingen. Naast een grote collectie trouwjurken, hebben wij ook trouwpakken voor de bruidegom!

Maak vrijblijvend een pasafspraak!

Bruidsmode Harlingen

Bruidsmode voor hem en haar nabij Harlingen

Bij The One Bridal bieden we zowel absolute droomjurken voor de dames als complete trouwpakken voor de heren met natuurlijk voor beiden alle bijbehorende accessoires. Hierbij kun je voor de dames denken aan bijpassende schoenen, lingerie, handschoenen, sieraden, bruidstasjes, bruidsparaplu’s, ringkussens enzovoort. Voor de heren verkopen we onder andere ook dassen, overhemden, schoenen en onderkleding.

Verwen jezelf met Queeny’s verwen assortiment

Heb je van jongs af aan al uitgekeken naar de dag dat jij dan eindelijk trouwjurken gaat passen? Maak deze dag dan helemaal af door gebruik te maken van ons BruidsVerwenArrangement. Wat houdt dat precies in? Samen met onze partners maken we er een onvergetelijke dag van waarbij jij in het middelpunt staat. Er is een visagiste en een kapster aanwezig om jou helemaal op te tutten. Vervolgens gaan we de jurken passen. En om dit moment voor altijd te kunnen herbeleven, wordt de hele dag gefilmd! Zo kun je dit altijd nog eens terugkijken. Exclusief verwen assortiment bij The One Bridal nabij Harlingen!

The One Bridal nabij Harlingen voor al jouw wensen

Zit er geen trouwjurk tussen waarvan jij gelijk zegt dit moet hem worden? Heb jij andere wensen, een eigen ontwerp of voorkeur voor een ander merk? Vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden! Wij bieden jou onder andere de gelegenheid om uit meerdere japonnen jouw eigen droomjurk te creëren. Natuurlijk kunnen we een bestaande jurk ook direct voor je aanpassen tijdens jouw passessie. Het draait immers om jou! Oneindig veel mogelijkheden bij The One Bridal nabij Harlingen. Ook goed te bereiken vanuit Akkrum, Ameland, Assen, Dokkum, Drachten, Franeker, Friesland, Gorredijk, Groningen, Heerenveen, Leeuwarden, Joure, Lemmer, Sneek, Steenwijk en Wolvega. Bekijk hier de merken trouwjurken en trouwpakken die bij ons in de winkel te zien zijn!

De bruidsmodezaak voor Harlingen en omgeving!

Wij hebben al veel klanten uit Harlingen en omgeving mogen verwelkomen. Ben je woonachtig in één van de volgende plaatsen rondom Harlingen?

  • Kimswerd
  • Wijnaldum
  • Arum

Vanaf bovenstaande plaatsen is het slechts circa 25 minuten rijden naar onze bruidsmodezaak!

Maak vrijblijvend een pasafspraak!