Bruidsmode Drachten

Het aanzoek was al onvergetelijk, maar nu komt het moment waar je als klein meisje al over droomde. Je gaat op zoek naar jouw eigen trouwjurk waar je al zo lang van droomt. Wil jij de show stelen in de mooiste bruidsmode van Drachten? Kom dan samen met jouw vriendinnen langs bij The One Bridal en laat je volledig in de watten leggen. Ons unieke BruidsVerwenMoment maakt jouw pasmoment onvergetelijk.

Maak vrijblijvend een pasafspraak!

Bruidsmode Drachten

Trouwjurken

Welke bruid droomt er niet van om te schitteren in de mooiste bruidsmode van Drachten? Jouw trouwoutfit is natuurlijk niet compleet zonder verschillende accessoires. Bruidsschoenen en lingerie vormen eveneens een belangrijk onderdeel. Haaraccessoires maken jouw bruidskapsel helemaal af. Bij The One Bridal vindt je de beste bruidsmode van Drachten van gerenommeerde bruidsmode leveranciers!

Trouwpakken

Ook voor trouwpakken kun je terecht bij het Friese The One Bridal. Een ambitieus team met passie en ambitie en vooral liefde voor het vak, helpt je graag bij het uitzoeken van jouw perfecte trouwoutfit. Wij doen er alles aan om iedereen te verbazen. Voor de bruidegom hebben wij een aparte verdieping ingericht, Suits Me menswear. Onze trouwpakken zijn van hoogwaardige kwaliteit. De basis van elk trouwpak begint met een perfect zittend overhemd. Maar ook nette schoenen, een mooie das of andere accessoires geven de finishing touch aan het trouwpak. Dus flaneer samen met jullie bruidsmode door Drachten.

Maak er een bijzondere pas-ervaring van

Natuurlijk wil je alleen met de allermooiste bruidsmode van Drachten pronken. Wij helpen je graag bij het vinden van die ene, unieke droomjurk die jij voor ogen hebt. Geniet onder het genot van een heerlijk kopje koffie van dit unieke moment in jouw leven. Proef daarnaast met je vriendinnen van overheerlijke bruidstaarten en lekkere cupcakes. Onze kapster en visagiste zullen deze dag nóg onvergetelijker maken.

Koop jouw bruidsmode gemakkelijk nabij Drachten

Zie jij jezelf al schitteren in de mooiste bruidsmode tijdens jullie bruiloft in Drachten? Vergeet vooral niet te genieten van de zoektocht naar die ene, perfecte droomjapon. The One Bridal & Suits Me menwear zorgt ervoor dat je nog meer zin krijgt in jullie bruiloft. Ook goed te bereiken vanuit Akkrum, Ameland, Assen, Dokkum, Franeker, Friesland, Gorredijk, Groningen, Harlingen, Heerenveen, Leeuwarden, Joure, Lemmer, Sneek, Steenwijk en Wolvega. Je bent altijd welkom om ons geheel vrijblijvend te bezoeken. Voor een goed advies en om de vele voorbeelden te zien, raden we je aan om een afspraak te maken. Heb je vragen? Of wil je een afspraak maken? Neen dan gerust contact met ons op via telefoon: 058 – 2127518.

Maak vrijblijvend een pasafspraak!