Bruidsmode Dokkum

Gaan jullie trouwen? Dat belooft een onvergetelijke dag te worden. Vol met bijzondere herinneringen. Op deze dag wil je natuurlijk een stralende bruid zijn. De juiste bruidsmode is onmisbaar. The One Bridal nabij Dokkum helpt jou met de zoektocht naar je droomjurk. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies wat bij jou past. Ook bieden wij verschillende mix & match mogelijkheden op bruidsmode gebied. En zelfs voor de bruidegom hebben wij een collectie aan trouwpakken.

Maak vrijblijvend een pasafspraak!

Bruidsmode Dokkum

Een bijzondere gebeurtenis in jullie leven

Een huwelijk betekent het starten van een nieuw deel van jullie leven. Jullie trouwdag wordt een onvergetelijke herinnering. The One Bridal nabij Dokkum kleedt al 20 jaar met veel plezier bruiden. Ook hebben wij een uitgebreide collectie aan trouwpakken op onze aparte herenafdeling Suits Me menswear. Persoonlijke aandacht staat bij ons, in de omgeving van Dokkum, centraal. Wij nemen de tijd voor jullie. Wil je een eigen ontwerp? Je hebt de mogelijkheid om je bruidsjurk volgens eigen wensen te ontwerpen. Onze ervaren coupeuses leveren jou een prachtig resultaat.

CBW erkend

Onze bruidsmodewinkel nabij Dokkum is CBW erkend. Deze voorwaarden zijn altijd toepasbaar. Op al onze leveringen van bruidsmode in de omgeving van Dokkum. Met dit kenmerk ben je verzekerd van een veilige betaling. Ook ben je als consument extra beschermd bij je aankoop. Kopen bij onze bruidsmodewinkel nabij Dokkum met CBW erkenning heeft veel voordelen. Het geeft een stuk meer zekerheid. Meer informatie over deze erkenning? Neem gerust contact met ons op.

Trouwpakken

Ook mannen kunnen bij onze winkel nabij Dokkum terecht voor een trouwpak. Suits Me Menswear heeft een selectie van de meest moderne merken: Wilvorst, Tziacco, Roberto Vicentti en Immediate. Heb jij precies in gedachten hoe jouw trouwpak eruit moet zien? In overleg stellen onze coupeuses nabij Dokkum jouw unieke trouwpak samen. De trouwpakken zijn al verkrijgbaar vanaf €349,00. Waar je op moet letten tijdens het uitzoeken van een trouwpak? Dat kunnen wij je precies vertellen. Maak snel een afspraak!

Bruidsmode nabij Dokkum?

Ben je op zoek naar bruidsmode in de omgeving van Dokkum? Maak een afspraak en kom langs. Ook goed te bereiken vanuit Akkrum, Ameland, Assen, Drachten, Franeker, Friesland, Gorredijk, Groningen, Harlingen, Heerenveen, Leeuwarden, Joure, Lemmer, Sneek, Steenwijk en Wolvega. Ons team draagt graag een steentje bij om jullie dag onvergetelijk te maken. Alles volledig afstemmen op jullie wensen. Dat is ons doel. Al onze mogelijkheden zijn moeilijk te omschrijven op de website. Maak daarom vrijblijvend een afspraak in onze bruidsmodewinkel nabij Dokkum. Laat je verrassen door onze bruidsmode. Je kunt ons telefonisch bereiken via: 058 – 2127518. Je perfecte bruidsmode vind je bij ons in de omgeving van Dokkum!

Maak vrijblijvend een pasafspraak!