Bruidsmode Assen

Zie je het al helemaal voor je? Alle ogen starend naar jou in de mooiste bruidsmode van Assen. Al van kinds af aan droom jij van dat ene moment. Dat de bruidegom jou voor het eerst ziet in de jurk waar je zo in straalt. Samen schitteren in het bijzijn van al jullie dierbaren. Bij The One Bridal & Suits Me Menswear weten wij als geen ander hoe belangrijk deze dag voor jou is. Wij doen er alles aan om jou te laten stralen in de mooiste bruidsmode van Assen.

Maak vrijblijvend een pasafspraak!

Bruidsmode Assen

Kies de trouwjurk die bij je past

Weet je al precies in wat voor bruidsjurk jij indruk wilt maken? Of wil je liever eerst nog even rustig kijken welke trouwjurk je kiest. Ga je voor een lange sluier of juist geen sluier? Kom gerust langs voor de mooiste bruidsmode van Assen in onze mooie bruidsmodezaak. Wij hebben een enorm assortiment trouwjurken. Er zit er altijd wel één voor jou bij! Zeg volmondig JA tegen het passen van bruidsjurken. Wordt helemaal verliefd op jouw bruidsjurk en je zult stralend naar het altaar lopen. Iedereen zal versteld staan hoe jij staat de stralen in de mooiste bruidsmode van Assen.

Maak jouw pas-ervaring onvergetelijk

Maak jouw pas-ervaring onvergetelijk met ons BruidsVerwenMoment. Samen met je beste vriendinnen ga je op zoek naar de allermooiste bruidsmode van Assen. Dit moment zul je voor altijd herinneren. Een visagiste en kapster zullen jou helemaal omtoveren tot echte bruid. Maar een bruiloft is niet compleet zonder een goede taart. Proef dus samen met je vriendinnen de lekkerste bruidstaarten terwijl jullie je bevinden tussen de mooiste bruidsmode van Assen.

Galajurk Assen

Het kiezen van een prachtige cocktail- of galajurk nabij Assen is een hele klus. Gelukkig zijn wij van Queeny’s bruidsmode er om je te helpen tijdens deze lastige zoektocht. Wij hebben naast bruidsmode namelijk ook een ruim aanbod aan galajurken in diverse kleuren en modellen. Zo is er altijd voor ieder wat wils. Bovendien beschikken wij over een eigen atelier waardoor jouw galajurk nabij Assen volledig op maat kan worden gemaakt. En wil je diverse aanpassingen of veranderingen aanbrengen? Ook dat is geen enkel probleem voor onze ervaren en creatieve coupeuses. Wil jij dus stralen in een one of a kind galajurk? Kom dan naar Queeny’s!

Groot assortiment trouwpakken

Ook voor mooie trouwpakken ben je bij The One Bridal & Suits Me menswear aan het goede adres. Ons team met passie voor het vak helpt je graag bij het vinden van het juiste trouwpak. Wij hebben een groot asssortiment trouwpakken waaruit je kan kiezen. Allemaal van hoogwaardige kwaliteit zodat je samen met de bruid kan schitteren wanneer jullie aan elkaar het jawoord geven.

Kies voor de mooiste bruidsmode van Assen

Geniet samen met je geliefde in schitterende bruidsmode door Assen. Huil samen van geluk en zorg ervoor dat deze dag onvergetelijk wordt. Voor het allemaal zo ver is, gaan jullie eerst nog op zoek naar de beste bruidsmode in de omgeving van Assen. Dit avontuur start natuurlijk bij The One Bridal & Suits Me menswear. Ook goed te bereiken vanuit Akkrum, Ameland, Dokkum, Drachten, Franeker, Friesland, Gorredijk, Groningen, Harlingen, Heerenveen, Leeuwarden, Joure, Lemmer, Sneek, Steenwijk en Wolvega. Je bent welkom om ons geheel vrijblijvend te bezoeken. Wil je graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact op via: 058-2127518.

Maak vrijblijvend een pasafspraak!