Bruidsmode Akkrum

Bij The One Bridal & Suits Me Menswear werkt een enthousiast team met liefde voor het vak. Wij willen van jou een stralende bruid maken. Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij precies wat je zoekt. Onze bruidsmodestudio nabij Akkrum laat je met een lach de winkel verlaten. Als bruidsspecialisten doen wij er alles aan de juiste bruidsmode te vinden. Voor de mannen proberen wij het juiste trouwpak te vinden. Beiden volledig afgestemd op jullie wensen.

Maak vrijblijvend een pasafspraak!

Bruidsmode Akkrum

Bruidsjurken om verliefd op te worden

Onze bruidsmodestudio nabij Akkrum heeft prachtige trouwjurken in de collectie. Bij ons is de sfeer gezellig en ongedwongen. Wij nemen alle tijd voor je. Zo kan je rustig zoeken naar de perfecte bruidsmode. Om je alle tijd en aandacht te kunnen geven, is het belangrijk om vooraf even een afspraak te maken. Samen plannen we een moment in, zo weten we zeker dat we je goed kunnen helpen! Onze bruidsmodewinkel nabij Akkrum werkt uitsluitend met gerenommeerde merken. Laat je verrassen door onze uitgebreide collectie nabij Akkrum.

Suits Me Menswear; trouwpakken voor hem

Sinds 3 jaar beschikt onze zaak ook over een herenafdeling. Een afdeling ingericht met de mooiste trouwkostuums, overhemden en schoenen. Ook de accessoires zijn bij onze zaak nabij Akkrum verkrijgbaar. Hier vind je jouw trouwpak, volledig afgestemd op je wensen. De collectie bestaat uit de meest actuele merken. Denk hierbij aan merken als Wilvorst, Tziacco, Immediate en Roberto Vincetti. Heb je een andere voorkeur? In overleg kunnen wij jou unieke trouwpak samenstellen. Laat je adviseren door onze specialisten!

Galajurk Akkrum

Naast onze bruidsmode en menswear hebben wij ook een ruime collectie aan prachtige gala- en cocktailjurken nabij Akkrum. Dus heb je een chique evenement, schoolfeest, jubileum of een andere gelegenheid die vraagt om een prachtige galajurk? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Voor iedere dresscode hebben wij een passende galajurk nabij Akkrum. En met prijzen vanaf €59,- weet je dat je bij Queeny’s zeker zult slagen. Ons aanbod aan galajurken wisselt bovendien maandelijks en voor de heren is er een aanbod aan bijpassende stropdassen te vinden. Kom jij binnenkort vanuit Akkrum ook deze kant op?!

Zeker van je aankoop

Onze bruidsmodestudio nabij Akkrum is CBW-erkend. Op al onze leveringen zijn de CBW-erkenningsvoorwaarden van toepassing. Op deze manier krijg je een stukje extra zekerheid bij je aankoop. Zonder risico kun je betalen. Het restant bedrag betaal je pas bij de aflevering. Mocht je ooit een klacht hebben, dan is er een speciale commissie. Zo ben je extra verzekerd van je aankoop. Aangezien een trouwjurk of een trouwpak best een investering is, geeft dit wel zo’n fijn gevoel!

Op zoek naar bruidsmode nabij Akkrum?

Ben je op zoek naar bruidsmode nabij Akkrum? Dan ben je bij The One Bridal & Suits Me menswear aan het juiste adres. Ook goed te bereiken vanuit Ameland, Assen, Dokkum, Drachten, Franeker, Friesland, Gorredijk, Groningen, Harlingen, Heerenveen, Leeuwarden, Joure, Lemmer, Sneek, Steenwijk en Wolvega. Maak van te voren wel even een afspraak, zodat we je alle tijd voor je hebben. Heb je vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons telefonisch bereiken via: 058-2127518. Voor prachtige bruidsmode in de buurt van Akkrum breng je een bezoek aan The One Bridal!

Maak vrijblijvend een pasafspraak!