Stap binnen in een wereld van tijdloze elegantie en moderne glamour, waar ieder bruidsontwerp een verhaal vertelt en elk detail getuigd van vakmanschap. Onze nieuwste bruidscollectie volgt de nieuwste trends in de bruidsmode-industrie en biedt een diverse reeks stijlen, van klassiek en romantisch tot eigentijds en gedurfd.

Tijdens deze dit speciale dealerevent kun je o.a. de totale Ladybird, White One en St. Patrick bruidscollectie bewonderen. Iwona & Jelly staan samen met hun team van specialisten klaar voor persoonlijk stylingadvies, om samen met jouw dé mooiste trouwoutfit uit te zoeken of zelfs samen te stellen. En omdat wij graag van elke gelegenheid een feestje maken, gaat dit alles onder het genot van een heerlijk hapje en een verrassend drankje. Daarnaast maakt de speciale dealerkorting, jouw bezoek aan dit bijzonder event zeker de moeite waard!

Vanwege de enorme verwachte drukte en omdat wij graag alle tijd voor jou nemen, werken wij deze dagen uitsluitend op afspraak. Wil jij deze gelegenheid niet missen, maak dan nu een afspraak, want VOL = VOL.

Plan nu jouw pasafspraak van 16 t/m 21 februari, tussen
10.00-17.00 uur en beleef de leukste inspiratie voor jullie trouwdag!
hello@theonebridal.nl
tel./whats app 058-2127518